На всички приятели на Кореспондентният шахмат,

Всяка година по същото време е вече установена традиция за президента на ICCF да изпрати на всички делегати, ICCF служители, приятели на кореспондентният шахмат по целия свят и техните семейства, своите пожелания за една Щастлива Нова Година 2013 .

Тази година направихме нов дизайн на сайта и подобрение на сървъра. След няколко дни на “адаптация”, по-голямата част от играчите горещо приветстваха тази голяма промяна, която предлага модерен и иновативен имидж на ICCF по света.
Веднага след конгреса в Претория, значителното подобрение на сървъра, предложи възможността на всички наши федерации- членки, да преведат сървъра на собствения си език за улеснение на своите играчи, което е значителна помощ за развитието на кореспондентният шах по всички краища на света. Сървърът е достъпен на немски и френски език (освен английски) и повече преводи предстои да бъдат направени през следващите месеци. Всяка федерация, която желае превод на собственият си език трябва да се свърже с г-н Остин Локууд (Анг).

Очаквам с нетърпение да се срещнем в Краков през юли 2013 за поредният ICCF конгрес , организиран от Полската федерация и ви желая Щастлива Нова Година 2013 и много успехи в шахмата !

Amici Sumus

Ерик Рух - Президент на ИКЧФ