Продължава записването за предварителния кръг на 4 ICCF Webchess Open Tournament.

В Open-турнирите могат да участват всички кореспондентни шахматисти, независимо от това участвали ли са досега в турнири на ICCF или не. Допълнителна опция за нови играчи е правото на безплатно участие в една група на турнира. За такива се смятат играчи без ICCF ID или такива с ICCF ID, но не играли досега партии, важащи за рейтинг. 

Всеки има право на участие в повече от една група. Групите се състоят от 7 играча.

Таксата за участие е 15 лв.

Заявки, включващи име, ICCF ID  и валиден Е-mail адрес, се изпращат след заплатени по сметката на Федерацията картотека (ако не е платена досега) и такса за участие до 25 юни 2010 на Александър Парушев - altepar@bgnet.bg (желателно с копие до alteparchess@gmail.com ) .

Повече информация може да видите на http://www.iccf-webchess.com/Message.aspx?message=307

 

Продължава записването за предварителния кръг на III Световна купа за ветерани.

В него могат да участват всички кореспондентни шахматисти, навършили 60 години към датата на започване на турнира.Всеки има право на участие в повече от една група. Групите се състоят от 13 играча (12 партии), играят се на сървъра с контрола 40 дена за 10 хода. .  

Таксата за участие е 40лв.

Заявки, включващи име, дата на раждане, валиден Е-mail адрес, ICCF ID  и текущ рейтинг се изпращат след заплатени по сметката на Федерацията картотека (ако не е платена досега) и такса за участие до 10 юли 2010 на Александър Парушев - altepar@bgnet.bg (желателно с копие до alteparchess@gmail.com ) .

Повече информация може да видите на http://www.iccf-webchess.com/Message.aspx?message=306

 

Банкова сметка на БФКШ
Банка ДСК - Клон Плевен
BG88STSA93000013460748
код STSABGSF